Grønne Hybrid Boost System fra DIECI
Dieci Hybrid Boost teleskopløfter.

Grønne Hybrid Boost System fra DIECI

For andre året på rad har DIECI gjort seg bemerket og vunnet den prestisjetunge Technical Innovation prisen på EIMA 2022.

Dieci med Hybrid Boost system kan bestilles hos oss, ta kontakt for mer informasjon.

Banebrytende konsept

Dieci har nå kommet med banebrytende Hybrid Boost System som oppfyller det økende behovet for bærekraftige løsninger med høy driftsytelse. Med Hybrid Boost System vil nye teleskopløftere fra DIECI gi industrioperatører en dobbel fordel ved å beskytte miljøet og redusere energisløsing betydelig.

Det innovative konseptet bak Hybrid Boost-systemet er etableringen av en elektronisk styrt plattform som forbinder og optimaliserer driften av alle kjøretøyets hovedsystemer: girkasse, hydraulikk og den innovative Kubota Diesel Hybrid-motoren.

Hybrid teleskopløfter

Hybrid Boost System baner vei for hybrid teleskopløftere, og tilbyr et alternativ til dagens mangel på tilstrekkelig ladeinfrastruktur. Med Hybrid Boost System det ikke nødvendig med ladestasjon takket være det helautomatiske HYBRID-systemet.

De siste årene har vi sett en økende interesse for løsninger med lav miljøpåvirkning som opprettholder den høye ytelsen som kreves av teleskopløftere, samtidig som de i økende grad bidrar til bærekraft og økologisk overgang. 

Les mer om Dieci Hybrid Boost System på deres egne hjemmesider (engelsk): EIMA 2022: DIECI Hybrid Boost System conquers the market with green technology

Les flere saker

Trykk på knappen under for å komme til oversikten over nyheter.