Ny DIECI-serie med roterende teleskopløftere
Fire gule DIECI roterende teleskopløftere.

Ny DIECI-serie med roterende teleskopløftere

En ny DIECI-serie med roterende teleskopløftere har blitt lansert, ni fornyede modeller over tre serier, spekket med teknologi og funksjoner.

DIECIs praktiske kjøretøy

DIECI roterende teleskopløftere er en av de beste løsningene innen sektorer som bygg og anlegg, steinbrudd, gruvedrift og beredskap. Disse kjøretøyene er ekstremt allsidige og kan enkelt erstatte en rekke utstyr som faste teleskopløftere, kraner og luftplattformer. DIECI roterende teleskopløftere er robuste, pålitelige og enkle å bruke; kombinerer sikkerhet, teknologi og komfort.

Fornyet serie med teleskopløftere

Nå har DIECI kommet med en fullstendig fornyet roterende teleskopløfterserie med ni modeller over tre serier:

  • Pegasus Essential: inkluderer teleskopløftere med 400° ikke-kontinuerlig rotasjon og består av to modeller, Pegasus 40.16 og 40.18. Denne serien, designet for leiemarkedet, er rettet mot brukere som leter etter et pålitelig, viktig produkt med intuitiv betjening, for å gjøre det daglige arbeidet enklere, tryggere og mer produktivt.
  • Pegasus Classic: inkluderer teleskopløftere med 360° kontinuerlig rotasjon. De 6 nye modellene 60.16, 60.21, 50.25, 70.25, 60.26 og 60.30 tilbyr en utmerket synergi mellom lastekapasitet og løftekapasitet, for et flerbrukskjøretøy med høy ytelse under alle arbeidsforhold. I tillegg er Pegasus Classic-modellene utstyrt med to 3,5-tommers skjermer integrert i klyngen og 7-tommers skjerm med integrert bakkamera, for å gi enda mer sikkerhet for operatørene.
  • Pegasus Elite: kombinerer potensialet i Classic-serien med Easy Tech System-teknologi, designet for å øke brukervennligheten, effektiviteten, komforten og sikkerheten. Pegasus 60.35 er preget av høy ytelse, 6000 kg kapasitet, en løftehøyde på opptil 35 meter, en 4,3″ klyngeintegrert skjerm og en 12″ berøringsskjerm. Maksimal komfort i førerhus med Bluetooth-tilkobling, automatisk klimaanlegg og luftresirkulering som standard.

Disse roterende teleskopløfterne kan bestilles hos oss: Ta kontakt!

Les mer om DIECI her (engelsk): Telehandlers – Elevator – Truck mixer – Dumpers

Les flere saker

Trykk på knappen under for å komme til oversikten over nyheter.