Trucker- Hyundai

Trucker- Hyundai

Hyundai tilbyr et bredt spekter av gaffeltruckmodeller og løsninger for materialhåndtering, med forskjellig løftekapasiteter, løftehøyder og drivstoffalternativer.

Hyundai har alltid vært kjent for å produsere kvalitetsutstyr, og  gaffeltruckene er intet unntak. Pålitelighet er viktig i industrielle miljøer der gaffeltrucker brukes svært intensivt.

Hyundai tilbyr avanserte og innovative funksjoner som  styresystemer, ergonomisk utformede førerhus, og drivstoffeffektive motorer, for å møte moderne krav til effektivitet og bærekraft.

Kontakt oss for å få oppdatert informasjon om spesifikke modeller, funksjoner og tekniske spesifikasjoner.

Se våre serier

Hyundai elektriske sniler har et bredt utvalg av elektriske sniler, for eksempel gående, plattform-, stående og sittende modeller. Snilene er bygget med kraftige, programmerbare AC-motorer.

N/A

N/A

N/A

Hyundai tilbyr et stort utvalg av stablere som imøtekommer alle behov, enten du jobber i trange områder, løfter tung last eller ønsker å dobbeltlaste.

N/A

N/A

N/A

Hyundais 3-hjulede elektriske gaffeltrucker er designet for å manøvrere på trange steder, flytte paller i containere og på lagre, og tilbyr effektiv løsninger der plass er avgjørende.

N/A

N/A

N/A

Hyundais 4-hjulede elektriske gaffeltrucker oppfyller de samme høye standardene som våre andre produkter når det gjelder akselerasjon, hastighetskontroll og evne til å løfte last. De tilbyr også lave driftskostnader samt null utslipp. Bremseregenereringen reduserer bremseslitasje og førerens innsats, noe som gir økt produktivitet.

N/A

N/A

N/A

Hyundais utvikling av robuste, pålitelige trucker har gjort de til en ledende leverandør av gaffeltrucker i Europa. God spesifikasjon og pålitelig teknologi vil øke produktiviteten samtidig som levekostnadene for utstyret reduseres.

N/A

N/A

N/A

Last inn flere

Har du spørsmål?

For å komme i kontakt med vår maskinavdeling kan du benytte følgende kontaktinformasjon: