Om oss

Din pålitelige partner innen truck og teleskoptruck!

Trucktech AS er en velkjent leverandør av materiellhåndteringsløsninger og utstyr. Vi er spesialister på et bredt spekter av produkter, alt fra trucker og løfteutstyr til jekketraller og sniler. Hos oss finner du både elektriske og dieseldrevne maskiner.

Med mange års erfaring i bransjen har vi levert pålitelige maskiner til det norske markedet i mange år. Trucktech har oppnådd en anerkjent posisjon i markedet takket være vårt rykte som en profesjonell og pålitelig aktør. Vi streber etter å tilby skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde og opprettholder et høyt servicenivå.

Hos vårt hovedkontor i Fredrikstad finner du vår administrasjon, salgsavdeling, eget delelager og et verksted bemannet av sertifiserte mekanikere og serviceteknikere som står klare til å hjelpe deg.

Vi har også en utleiedel for de som ønsker å leie maskiner og utstyr, i tillegg til et eget kompetansesenter som tilbyr kurs og sertifiseringer på en rekke områder; varmearbeid, fallsikring, føring av kraner, trucker og andre maskiner.

I tillegg til vårt kontor og verksted i Fredrikstad, har vi også avdelinger i Trondheim og Gøteborg, som alle deler vår ekspertise og forpliktelse til kvalitet.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig samtale. Velkommen til Trucktech!

Ta kontakt for en hyggelig prat og velkommen til oss!

Se vår brosjyre: Trucktech brosjyre 2023

Trucktech Fasade 2023