Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn

I august 2023 oppnådde Trucktech AS og Trucktech Utleie AS den prestisjefylte Miljøfyrtårn-sertifiseringen.

Som en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift er vi underlagt strenge krav på ulike områder, inkludert HMS-rutiner, avfallshåndtering og miljøhensyn ved innkjøp. Vår overordnede miljøpolicy er fundamentet for vår tilnærming til alle disse områdene.

Miljøfyrtårn-sertifisering

Miljøfyrtårn-sertifiseringen bekrefter vårt aktive engasjement for å redusere vår påvirkning på miljøet og forbedre våre miljøprestasjoner. Dette forplikter oss til kontinuerlig forbedring av våre driftsprosesser og implementering av miljøvennlige tiltak. Sertifiseringen gir oss praktiske verktøy for effektiv miljøledelse og gir oss muligheten til å styrke vår konkurranseevne i en grønn retning.

Miljøfyrtårn er Norges mest anerkjente og benyttede sertifikat for bedrifter som ønsker å demonstrere samfunnsansvar og dokumentere sin innsats for miljøet. Det er også den første nasjonale ordningen i Europa som er anerkjent av EU. Vårt Miljøfyrtårn-sertifikat er en gyldig dokumentasjon i anbudskonkurranser og offentlige innkjøp, og det kan også fremvises som bevis når oppdragsgivere i andre europeiske land stiller krav til EMAS eller andre miljøledelsessystemer. Miljøfyrtårn-ordningen administreres av Stiftelsen Miljøfyrtårn.

Les mer om Miljøfyrtårn HER

Miljøpolicy_Trucktech AS

Sertifikat_godkjent_miljøfyrtårn

Code of Conduct

Har du innspill?

Har du innspill til vårt miljøarbeid eller spørsmål vedrørende vårt Miljøfyrtårnarbeid, ta kontakt med daglig leder Line Jeppesen.

Miljofyrtarn Setifisert emblem 900x1000px e1713344758944