Trucker- Cesab

Trucker- Cesab

CESAB er kjent for å produsere gaffeltrucker med solid konstruksjon og kvalitetsmaterialer. Dette bidrar til holdbarhet og pålitelighet under ulike driftsforhold.

CESAB legger vekt på innovasjon og integrering av avansert teknologi i produksjonen sine trucker. Dette inkluderer bruk av moderne styringssystemer, ergonomiske løsninger, og tilpassede teknologiske funksjoner for å forbedre ytelse og effektivitet.

CESAB setter stor vekt på operatørens komfort. Gaffeltruckene er designet med fokus på ergonomi for å redusere belastningen på føreren under lange arbeidsdager. Dette bidrar til økt produktivitet og redusert risiko for arbeidsrelaterte skader.

CESAB-trucker er utstyrt med ulike sikkerhetsfunksjoner for å beskytte operatørene og redusere risikoen for ulykker, som f.eks systemer for lastestabilitet og kollisjonsbeskyttelse.

CESABs modeller er utviklet med fokus på miljøet, for eksempel redusert energiforbruk og lavere utslipp. Dette er viktig faktor for å redusere bedriftens miljøpåvirkning.

CESAB tilbyr et bredt spekter av gaffeltruckmodeller som dekker ulike behov og bruksområder. Dette inkluderer motvektstrucker, plukktrucker, stablere og andre typer materialhåndteringsutstyr.

 

Se våre serier

Cesabs jekketraller er utmerkede allroundprodukter for palletransport med lav intensitet i lager, butikker, supermarkeder osv.

N/A

N/A

N/A

Cesab elektriske sniler finnes i et stort utvalg av modeller som vil dekke en rekke behov, uavhengig av hvilken bransje du opererer i, enten det er detaljhandel, engros, produksjon eller distribusjon.

N/A

N/A

N/A

Cesab elektriske stablere er designet for arbeids hvor manøvrerbarhet, pålitelighet og sikkerhet er viktig.

N/A

N/A

N/A

CESAB skyvemasttrucker, også kjent som reach trucks, er spesialiserte gaffeltrucker som er designet for å håndtere lagring og henting av varer i høye reoler og smale gangveier.

N/A

N/A

N/A

CESAB elektriske trucker med tre hjul er designet for å gi effektiv og allsidig håndtering av materialer i ulike bransjer

N/A

N/A

N/A

CESAB elektriske 4-hjuls gaffeltrucker er designet for å levere allsidig og pålitelig ytelse innen material håndtering

N/A

N/A

N/A

Cesab dieseltrucker er velegnet for krevende oppgaver på grunn av  betydelig kraft og dreiemoment. Dieseltrucker har lengre kontinuerlig driftstid enn elektriske trucker, noe som gir minimal nedetid. Den robuste konstruksjonen gjør truckene egnet for grov håndtering og utendørsarbeid.

N/A

N/A

N/A

Last inn flere

Har du spørsmål?

For å komme i kontakt med vår maskinavdeling kan du benytte følgende kontaktinformasjon: