Cesab diesel truck

Cesab diesel truck

N/A

N/A

N/A

Cesab dieseltrucker har flere fordeler som gjør truckene egnet for spesifikke bruksområder.

Dieseltrucker er kjent for å levere betydelig kraft og dreiemoment, spesielt ved lavere omdreininger. Dette gjør dem godt egnet for krevende oppgaver og tung last. Dieseltrucker har ofte god trekkraft, noe som er en fordel når du opererer på ujevnt terreng eller i områder der ekstra kraft er nødvendig for å bevege seg gjennom hindringer.

Dieseltrucker har vanligvis en lengre driftstid per tank sammenlignet med elektriske gaffeltrucker.  Påfylling av drivstoff til en dieseltruck tar også kortere tid sammenlignet med ladingen av elektriske truckbatterier. Dette bidrar til å minimere nedetiden og opprettholde kontinuerlig operasjon.

Dieseltrucker er ofte bygget for å være robuste og tåle tøffe driftsforhold, noe som gjør truckene egnet for bruksområder som involverer utendørsarbeid og grov håndtering av laster  Dieseltrucker påvirkes i mindre grad av temperaturforhold sammenlignet med elektriske trucker. Dette gjør dem egnet for bruk utendørs i varierende værforhold.

 

Se våre maskiner

Cesab dieseltrucker er velegnet for krevende oppgaver, truckene har betydelig kraft og lang kontinuerlig driftstid. Den robuste konstruksjonen gjør truckene egnet for grov håndtering og utendørsarbeid. Modellene i serien er: M315DV- M318DV- M320DV- M325DV- M330DV- M335DV

6,97 m

1500-3500 kg

Cesab dieseltrucker er velegnet for krevende oppgaver, truckene har betydelig kraft og lang kontinuerlig driftstid. Den robuste konstruksjonen gjør truckene egnet for grov håndtering og utendørsarbeid. Modellene i serien er: M320H DV- M325H DV- M330H DV- M335H DV

6,97 m

1500-3500  kg

Last inn flere

Har du spørsmål?

For å komme i kontakt med vår maskinavdeling kan du benytte følgende kontaktinformasjon: