Cesab elektrisk truck 3-hjul

Cesab elektrisk truck 3-hjul

N/A

N/A

N/A

CESAB elektriske trucker med tre hjul er designet for å gi effektiv og allsidig håndtering av materialer i ulike bransjer.

Elektriske 3-hjuls trucker fra CESAB er kjent for sin gode manøvrerbarhet. Den kompakte designen gjør dem egnet for bruk i trange områder og smale gangveier, noe som gir enkel navigasjon i lagermiljøer.

Disse truckene er velegnet for en rekke bruksområder, fra lasting og lossing til intern transport. De er ideelle for virksomheter med varierte behov.

CESAB legger vekt på miljøvennlige løsninger, og de elektriske 3-hjuls truckene er drevet av elektrisitet. Dette bidrar til lavere utslipp og redusert støy, noe som er spesielt gunstig i innendørs miljøer.

CESAB fokuserer på operatørens komfort. Elektriske 3-hjuls trucker er designet med tanke på ergonomi, med justerbare seter, enkel tilgang til kontroller og et brukervennlig dashbord for å redusere belastningen på føreren.

Til tross for sin kompakte design, er truckene konstruert for å opprettholde stabilitet under løfting og forflytning av lasten. Dette bidrar til sikker håndtering av materialer.

CESAB elektriske 3-hjuls trucker kan inkludere avanserte teknologiske funksjoner som elektronisk styringssystem, automatisk hastighetsregulering og energieffektive drivsystemer.

Elektriske trucker har generelt sett lavere vedlikeholdsbehov sammenlignet med bensin- eller dieseldrevne alternativer. Dette kan bidra til reduserte driftskostnader på lang sikt.

Se våre maskiner

CESAB elektriske trucker med tre hjul er designet for å gi effektiv og allsidig håndtering av materialer i ulike bransjer Modeller i serien: B315- B316- B316L- B318- B318L- B320

Elektrisk 48V / 420-500 Ah til 48V / 630-750 Ah

7,5 m

1500- 2000  kg

CESAB elektriske trucker med tre hjul er designet for å gi effektiv og allsidig håndtering av materialer i ulike bransjer Modeller i serien: B210-B213-B215

Elektrisk 24V / 400-500 Ah til 24V / 735-875 Ah

6,5 m

1000-1500 kg

Last inn flere

Har du spørsmål?

For å komme i kontakt med vår maskinavdeling kan du benytte følgende kontaktinformasjon: