Visste du at vi har flere alternativer på teleskoptruck som bidrar til begrenset co2 utslipp?
teleskoptruck

Visste du at vi har flere alternativer på teleskoptruck som bidrar til begrenset co2 utslipp?

Er du opptatt av å gjøre det du kan for et bedre miljø? Eller har du kanskje krav på deg fra bedriftseier, eller offentlige myndigheter om levere lavere co2 utslipp?  Men du ønsker for all del ikke å kompromisse på god og effektiv drift? Da har vi tre gode alternativer på teleskoptruck.

DIECI APOLLO-e

Dieci Apollo-e – er vår hel elektriske teleskoptruck. Dette er vår minste modell, den er sterk, smidig og lett å manøvrere. Dieci Apollo-e løfter hele 2,6tonn og 6 meter høyt. Det er mulighet for både ett og to batterier, alt etter behov – samt flere integrerte lademuligheter.  

Dieci Apollo-e

Dieci Apollo-e

DIECI PEGASUS DUAL ENERGY

Dieci Pegasus Dual energy. Dieci Pegasus kan du også få med en ekstra batteri–modul. Det vil si at teleskoptrucken kan kjøres til f.eks. byggeplass på fossilt drivstoff eller HVO100, og kobles til strøm på plass (380 volt) og driftes videre uten utslipp. Med en 22 kW elektrisk motor og en LS-stempelpumpe gir det presise bevegelser fra førerhuset eller via radiostyring, samtidig som det opprettholder fordelene med null utslipp, redusert støy og optimalisert effektivitet.

Dieci Pegasus Dual energy

Dual Energy

DIECI PEGASUS med HVO100

Alle våre Dieci Pegasus modeller er godkjent for bruk av HVO100. HVO100 er biodiesel som reduserer co2 utslippene med hele 90 %. Dieci Pegasus er en av våre største modeller, de har roterende bom og kan løfte opptil 7,5 tonn og 34 meter høyt.

Dieci Pegasus Classic, Dieci Pegasus Essential og Dieci Pegasus Elite.

teleskoptruck

Mer om Dieci teleskoptrucker HER

Les flere saker

Trykk på knappen under for å komme til oversikten over nyheter.