Nyheter fra Dieci! Fullelektriske teleskoptrucker og Dual Energy-system.

Nyheter fra Dieci! Fullelektriske teleskoptrucker og Dual Energy-system.

Trucktech og Dieci har samarbeidet for å utvikle fullelektriske teleskoptrucker. Den fullelektriske teleskoptrucken, Dieci Apollo Electric, blir lansert på AGRI TECHNICA-messen i Hannover fra 12. til 18. november 2023 (Hall 6, stand C38), og tre teleskoptrucker ventes å ankomme Fredrikstad tidlig neste år!

Fullelektrisk
Fullelektrisk

Dieci Apollo-e/ Mini Agri-e:

Trucktech og Dieci har samarbeidet for å utvikle fullelektriske teleskoptrucker. Den fullelektriske teleskoptrucken, Dieci Apollo Electric, blir lansert på AGRI TECHNICA-messen i Hannover fra 12. til 18. november 2023 (Hall 6, stand C38), og tre teleskoptrucker ventes å ankomme Fredrikstad tidlig neste år! De fullelektriske modellene har en maksimal lastekapasitet på 2600 kg, en løftehøyde på 5680 mm, og dual lithiumbatteri (LiFePo4) med kapasitet på opptil 44 kWh, som er en relativt stor kapasitet.

Fullelektriske teleskoptrucker kombinerer kvalitet med elektrisk kraft og gir flere fordeler, inkludert:

 • Null utslipp under arbeid
 • Reduserte vedlikeholdskostnader
 • Redusert støy
 • Muligheter for bruk av maskiner inne
 • Flere integrerte lademuligheter, både 230 og 400 Volt
 • Muligheter for ett eller to batterier, etter ønsket kapasitet

Dual Energy logo

Dual Energy:

Arbeid i boligområder eller innesluttede områder krever ekstra oppmerksomhet på støy- og eksosutslipp. Dieci har derfor introdusert Dual Energy-systemet til bruk på Pegasus Classic modeller, en avtagbar enhet (Powerpack) som tillater kjøretøyet å operere uten forbrenningsmotor. Dette sikrer en miljøvennlig og stille drift uten utslipp. For roterende teleskoptrucker tillater Dual Energy-systemet operasjon ved å koble seg til et eksternt elektrisk nettverk (380 V) for løfteoperasjoner i oppstilt stilling. En 22 kW elektrisk motor og en LS-stempelpumpe gir presise bevegelser fra førerhuset eller radiostyring, samtidig som de opprettholder fordelene med null utslipp, redusert støy og optimalisert effektivitet.

Powerpack gir flere fordeler:

 • Den er avtagbar
 • Kan flyttes til maskiner som er klargjorte for systemet (eks. 5 maskiner, to powerpack)
 • Opprettholder kapasiteten på maskinen
 • Opprettholder maskinenes originale løftehastigheter
 • Pegasus, godkjent for HVO100

Dual Energy film

1 2
2 1
Hybrid Boost logo

Hybrid Boost System:

Diecis Hybrid Boost System, vinner av EIMA Technical Innovation Awards, kombinerer miljøvern med betydelig redusert energiforbruk. Dette innovative systemet erstatter den konvensjonelle dieselmotoren med SCR og urea med en hybridpakke som inneholder en dieselmotor, samtidig som det eliminerer behovet for AdBlue og opprettholder høy ytelse. Den integrerte styringen optimaliserer effekten bare når det er nødvendig, og lader batteriet kun under lavenergioperasjoner. Systemet kan også fungere uten Hybrid Pack og vil derfor operere selv med et tomt batteri. Dette systemet er helautomatisk, krever ingen ladestasjon, reduserer kostnader, forbruk og vedlikehold, og gir enkelt og intuitivt grensesnitt.

Les mer om Hybrid Boost System HER

Home – E-Dieci

Les flere saker

Trykk på knappen under for å komme til oversikten over nyheter.